Zanger zonder baan - Weer zo'n dag

Ja hoor, vandaag is weer zo’n dag. Weer zo’n dag om je dromen niet waar te maken, weer zo’n dag om er niet voor te gaan. Weer zo’n dag om alles links te laten dagen. Het is weer zo’n dag. De zanger zonder baan heeft alles links laten liggen. Zichzelf nooit durven verkopen. Hij heeft nooit een podium durven pakken. Hij heeft zich nooit op de markt durven zetten. Dat is wat er gebeurt als je je laat leiden door je faalangst. 

Weer zo’n dag is een solo tragikomische muziektheater voorstelling over het verhaal van de zanger zonder baan. Zanger zonder baan is de personificatie van hetgeen wat je wordt als je je voor altijd door je angsten laat leiden. Angst speelt een grote rol in de samenleving. Door angst voor elkaar durft men niet meer het gesprek met elkaar aan te gaan. Samen met het publiek gaat hij onderzoeken wat we kunnen doen om de angst ons niet de baas te laten zijn. 

Helpt u de zanger zonder baan aan een baan? Dat kan alleen door hem naar uw locatie te halen. De zanger zonder baan en zijn hypothetische band zullen u versteld doen staan met zijn tragikomische teksten en liederen gespeeld met banjo, gitaar en elektrische muziek vol contradictie. 

De voorstelling is vanaf de zomer van 2024 te zien en te boeken.