Projecten

Complexe Vragen

Showreel van Bo Kuiper

M.A.D.

M.A.D. is Bo’s afstudeervoorstelling. In deze straattheaterperformance zoekt hij samen met het publiek allerlei manieren om met woede om te gaan. 

Theater Smoespot

In Theater Smoespot speelt Bo samen met Renate Moespot, Robin Kuiper en Lous van Noordwijk poppentheatervoorstellingen. Ze spelen 2 voorstellingen:

Spring

Renate en Bo vertellen met hun poppen, de avonturen van Eekhoorn die vaak in de clinch ligt met haar instinct. Zij komt erachter dat het soms goed is om niet te springen, maar dat je soms ook gewoon de sprong moet wagen.

Plons

Plons is een beeldend verhaal over de wondere wereld boven en onder water. In een dynamisch decor vol vindingrijke verrassingen vertellen Bo & Renate het verhaal van kikkervisje, libelle, kokerjuffer en reiger, als poppen, klein en groot.

Website: https://theaterbureaufrijns.nl/gezelschappen/theater-smoespot/https://www.theatersmoespot.nl/

Kernkoppers

Bo Kuiper, Niek Schoemaker en Brent Schoemaker zijn een komisch absurdistisch trio die Monty Python-achtige sketches maken. Noodlottig verbonden door het dorp waar ze alle drie in zijn opgegroeid putten ze hun inspiratie uit de plezierige dingen die ze daar hebben meegemaakt. De serie is te zien op hun youtube en instagram kanaal.

Bo met de banjo & zijn muzikale consorten

logo

Frans Kemna(percussie & gitaar), Floris-Jan van den Berg(contrabas) en Bo Kuiper(banjo) zijn 3 half gare gasten die u opvrolijken met een mix van bluegrass en country comedy chaos verpakt in een muzikaal triootje.